Aanbod

Te koop: €450.000,- k.k.

Eikelhofweg 3, Olst 

 

Vrijstaand met een fraai uitzicht over de landerijen met garage op een kwartiertje afstand van Deventer centrum. De handen uit de mouwen (laten) steken is op deze locatie zeker de moeite waard. Bemiddeling verkoop woning collegiaal met DW Makelaardij te Wijhe.
Meer informatie

//////////

Te koop:
Sloopmeters die vrij zijn gekomen in de gemeente Deventer bij sloop van stallen in het kader van de Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving (KGO regeling rood voor rood).
Het gaat om 500 m² rechten die in porties van 1x 200 en 3x 100 m² over te dragen zijn.

  

//////////

Te koop: VERKOCHT
De Lange Slag 4, HeetenDeze woning is sinds de bouw in 1995 met liefde bewoond en onderhouden. Met alle voorzieningen op de begane grond, maar wel drie ruime slaapkamers en badkamer op de verdieping zal het aan het huis niet liggen. Daarnaast heeft u nog het ruime perceel met veel privacy en de ideale ligging op loopafstand van voorzieningen.
Bemiddeling verkoop woning collegiaal met DW Makelaardij te Wijhe.

/////////

Te koop: VERKOCHT 
Middelerpad 4, Olst. 

Een woning met enkele schuren, gesitueerd op een ruim perceel in de buurtschap Middel tussen de dorpen Olst, Wijhe en Wesepe op circa 15 autominuten van de hanzesteden Deventer en Zwolle. De woning wordt aangeboden met ca. 3.500 m² eigen grond, meer grond is bespreekbaar tot maximaal 15.585 m².

/////////

Te koop: VERKOCHT
Holstweg 50, Olst - woonboerderij 

Een woonboerderij, met een grote schuur, gesitueerd op een ruim perceel tussen de dorpen Olst en Wijhe op circa 15 autominuten van de steden Deventer en Zwolle. Daarmee zijn alle mogelijke voorzieningen in de nabijheid te vinden. De woonboerderij wordt aangeboden met ca 5.000 m² eigen grond, meer grond is bespreekbaar tot 3.06.86 ha.

/////////

Te koop: VERKOCHT
Een ruime bouwkavel - totaal groot circa 447 m² - geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning van bruto circa 155m2 vloeroppervlakte en circa 500m3 inhoud. Ook is het mogelijk de woning te voorzien van een garage c.q. bijgebouw, waardoor de vloeroppervlakte stijgt naar totaal bruto circa 180m2 en een inhoud van totaal circa 600m3.

/////////

Te koop: VERKOCHT
Aan verharde weg gelegen perceel landbouwgrond momenteel in gebruik als grasland.
• Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Heino, Sectie K de nummer 577 groot 2.28.70 ha.
• Het perceel ligt naast de woning Lemelerveldseweg 40 te Heino.
• De ontsluiting is middels een dam bij de Lemelerveldseweg.

/////////

Te koop: VERKOCHT 
Bij Boxbergerweg 71, Wesepe - ruime bouwkavel Deze zeer ruime bouwkavel groot circa 5700 m² voor het bouwen van een vrijstaande woning van maximaal 750 m³ met een bijgebouw van 70 m² ligt op een mooie locatie aan de Boxbergerweg bij nummer 71 in Wesepe. 

/////////

Te koop: VERKOCHT
Heetenerdijk 1, Wesepe - woonboerderij

“De Nijkampshoeve” is een vrij aan de bosrand gelegen woonboerderij (Heetenerdijk 1) gebouwd in 1924, met naast gelegen woning (Heetenerdijk 1a) en enkele schuren.

/////////

Te koop: VERKOCHT
Oerdijk 122, Schalkhaar

Een woonboerderij, met diverse bijgebouwen, gesitueerd op een ruim perceel en gelegen tussen de dorpen Schalkhaar en Lettele op 5 autominuten van de stad Deventer.

/////////

Te koop: VERKOCHT
Beerninksweg 1a, SchalkhaarEen woonboerderij genaamd “Het Resius” ,met diverse bijgebouwen op een ruim perceel gelegen in buurtschap Averlo tussen de dorpen Schalkhaar, Heeten en Wesepe.

/////////

Te koop bij inschrijving: VERKOCHT
Perceel cultuurgrond nabij Zennepweg 2, Luttenberg

Het perceel is op dit moment in gebruik als grasland bij de verkoper.

/////////

Te koop: VERKOCHT
Lemelerveldseweg 40, Heino. 

Een vrij gelegen woonboerderij met diverse bijgebouwen tussen de dorpen Heino en Lemelerveld. De stad Zwolle met alle voorzieningen ligt op circa 20 autominuten. De woonboerderij wordt aangeboden met circa 4.500 M² eigen grond (meer grond tot 3.53.75 ha is bespreekbaar).

/////////

Te koop: VERKOCHT
Westrikstraat 2, Wesepe Gedeelte van de tot twee woningen uitgebouwde voormalige dorpsboerderij "de Kleine Kistemaker" welke voorzien is van een rieten dak, gelegen aan de rand van het dorp Wesepe. Naast de woning staat een royale vrijstaande houten schuur van circa 48 m² welke voorzien is van electra en een betonvloer.

/////////

Te koop: VERKOCHT
Scholtensweg 55, Wesepe Gedeelte van de tot twee woningen uitgebouwde voormalige dorpsboerderij "de Kleine Kistemaker" gebouwd rond 1900 met een rieten dak ligt aan de rand van het dorp Wesepe. Bij de woning staat een vrijstaande schuur/hobbyruimte voorzien van electra. Achter de woning is een ruime beschutte tuin gelegen die gebruikt kan worden om eigen groente te telen of als dierenweide.

/////////

Te koop: VERKOCHT
Perceel cultuurgrond gelegen nabij de Lemelerveldseweg 40 te Heino, groot 1.90.05 ha.

 

Voor informatie, bezichtiging en inschrijfformulier bel met Agrarische Makelaardij J.W. Kloosterboer, T: 0570 - 531950

/////////

Te koop: VERKOCHT
IJsseldijk 51 te Welsum - Bouwkavels De ruime bouwkavels van 750 m2 liggen op een unieke locatie aan de IJsseldijk aan de zuidzijde van Welsum achter het karakteristieke pand "De Brabandsche Wagen". De achter gelegen agrarische bedrijfsgebouwen worden in het kader van de Rood voor Roodregeling gesloopt. Tevens zal er een nieuwe dijkop-/afrit worden gerealiseerd en wordt het erf rondom de woningen voorzien van een nieuwe erfinrichting/beplanting. Een impressie van dit plan is te vinden op de bovenstaande schets.
 

/////////

Te koop: VERKOCHT
Monumentaal pand "De Brabandsche Wagen" aan de IJsseldijk 51 en 51A te Welsum 

 Op deze unieke locatie aan de IJsseldijk in Welsum vindt u een heerlijk vrij gelegen woning annex boerderij. "De Brabandsche Wagen” deed in de vorige eeuw tevens dienst als herberg en boerderij. Met een prachtig uitzicht over rivier de IJssel, veel natuurlijke en recreatieve mogelijkheden in de directe omgeving is deze locatie uitermate geschikt voor een bed and breakfast en kunt u in alle rust genieten van het buitenleven.

/////////

Te koop: VERKOCHT
"de Menger" Mengerweg 4, WesepeWilt u landelijk wonen en genieten van een vrij uitzicht vanuit uw woonkamer? Hebt u voor uw hobby schuren en/of grond nodig? Dan kan deze woning in Wesepe iets voor u zijn!Rondom de woning is circa 6000 m² grond gelegen Dit is eventueel te vergroten tot maar liefst 19055 m². Er staan drie schuren/stallen en een tuinhuisje bij van 165 m², 83 m² en circa 408 m² .

/////////

Te koop: VERKOCHT
Starters/eengezinswoning, Scholtensweg 26 te WesepeMooie starters/eengezinswoning welke u als nieuwe bewoner geheel naar eigen inzicht en smaak kunt inrichten. De woning ligt aan de rand van het dorp Wesepe op een mooie locatie vlak bij het dorpsplein. De woning heeft een aangebouwde garage welke bereikbaar is via een eigen oprit. Achter de woning ligt de tuin die voldoende privacy biedt.

/////////

Te koop bij inschrijving: VERKOCHT
• Te koop bij inschrijving;  twee percelen bouwland gelegen aan de  Nieuwe Deventerweg te Raalte nabij huisnummer 45.
• De bestemming van de percelen is agrarisch volgens het thans geldende bestemmingsplan van de gemeente Raalte en Olst-Wijhe voor wat betreft de toegangsweg naar de Heetenerdijk.
• Op de percelen rusten geen overdraagbare betalingsrechten.
• De percelen zijn gelegen in de wettelijke herverkaveling Olst-Wesepe.
• Het perceel A, gelegen ten zuiden van de woning Nieuwe Deventerweg 45 te Raalte, kadastraal gemeente Raalte, sectie K, nummers 2102 gedeeltelijk en 2044 tezamen groot circa 4.45.00 ha. is in gebruik als bouwland.
• De ontsluiting naar de Nieuwe Deventerweg vindt plaats via de bestaande klinkerweg. Het onderhoud van deze weg is voor de gezamenlijke aanliggende eigenaren.
• Het perceel B, gelegen ten zuiden van perceel A,  kadastraal gemeente Raalte, sectie K, nummers 2102 gedeeltelijk en 2044  tezamen groot circa 3.24.45 ha. is in gebruik als bouwland. Aan dit perceel wordt door de landinrichting Olst- Wesepe een ontsluitingsweg naar de Heetenerdijk toegevoegd met een breedte van circa 4,5 meter, de oppervlakte van deze weg is 938 m². Het waterschap Groot Salland heeft aan de verkoper een vergunning afgegeven om voor 8 juli 2015 deze weg onder voorwaarden te verharden. Deze vergunning is overdraagbaar, te verlengen en op aanvraag in te zien.
• Onderhoud van de grenssloten, voor zover aanwezig, gaat in overleg met de aangrenzende grondgebruikers.
• De waterschapslasten voor de percelen  voor het gehele dienstjaar 2015 worden verrekend en komen voor rekening van koper.
• De ruilverkavelingslasten die opgelegd worden middels de lijst van geldelijke regelingen zijn voor rekening van verkoper.

/////////
 
Te koop: VERKOCHT
"De Duitskamp", Zeedijk 7 te TerwoldeDeze goed onderhouden riet-/pannen gedekte woonboerderij is gelegen aan de Zeedijk, nabij Terwolde, een dorp onder de rook van Deventer. Op deze vrij gelegen locatie kunt u in alle rust genieten van het heerlijke buitenleven, terwijl alle voorzieningen van de stad op een steenworp afstand gelegen zijn.

/////////

Te koop bij inschrijving: VERKOCHT
• Perceel, gelegen ten zuiden van de Bosweg te Welsum, kadastraal gemeente Olst sectie G, nummers 2861, 2862, 2863 en 2865.
• Tezamen groot 3.49.35 ha. Is in gebruik als bouwland en 20 m2 als singel.
• De bestemming van het perceel is agrarisch met waarden volgens het thans geldende bestemmingsplan van de gemeente Olst-Wijhe (bron ruimtelijkeplannen.nl)
• Op het perceel rust geen melkquotum en/of toeslagrechten
• De ontsluiting van en naar de Bosweg vindt plaats middels drie dammen over de waterschapsloot, ook de Ossenkolkweg is te bereiken middels een dam.
• In de percelen nummer 2865 en 2862 is een zakelijk recht opgenomen ten behoeve van de KPN b.v. en op perceel nummer 2863 ten behoeve van de gemeente Olst-Wijhe voor kabels en leidingen.
• De waterschapslasten voor het perceel voor het dienstjaar 2014 zijn voor rekening van de koper.

Bekijk hier de voorwaarden en de kadastrale kaart.

/////////

Te koop: VERKOCHT 
Woonboerderij aan de rand van het dorp Wesepe, Bokkelerweg 2.

   

- Vrij uitzicht over de landerijen
- Geschikt voor beroep aan huis
- Mogelijkheid tot splitsen in twee woningen
- Kavelgrootte: ca. 3000 m² (meer of minder bespreekbaar)

/////////

Te koop: VERKOCHT
• Aan verharde weg gelegen perceel landbouwgrond.
• Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Raalte, Sectie N de nummers 785 en 786 tezamen groot 4.89.84 ha.
• Het perceel ligt naast de woning Nieuwe Deventerweg 40 te Raalte (Ramelerveld).
• Aanvaarding in overleg.
• Bezichtiging en verdere informatie bij Agrarische Makelaardij J. W. Kloosterboer.

Bekijk hier de kadastrale kaarten van perceel 785 en perceel 786.

/////////

Te koop: VERKOCHT
Een perceel grasland met paardenstal voor hobbymatig gebruik, gelegen naast de woning Gorsselseweg 36 te Bathmen.

Bekijk hier de verkoopbrochure met plattegrond en kadastrale kaart. 

  

   

   

  


Via onderstaande links kunt u ons overige aanbod en dat van collega VastgoedPRO-makelaars bekijken.

www.funda.nl
www.huislijn.nl
www.vastgoedvanhetland.nl
www.jaap.nl